Contact: +31 (0) 492-533887 - info@tthardmetaal.nl
Nederlands Deutsch English

Nieuws

Nieuws | T&T Hardmetalen Gereedschappen

Nieuwe medewerker

Op 17 juni jongstleden is de 17-jarige en zeer enthousiaste Kevin Meertens toegevoegd aan onze groep. Hij gaat de opleiding tot gereedschapsmaker volgen. Wij wensen hem veel succes en werkplezier.

Kerstdonatie

Dit jaar gaat onze kerstdonatie van € 500,= naar de Stichting Hartgroep Nederland, een organisatie die opkomt voor de belangen van Hart- en Vaatpatiënten, hun naasten, begeleiders en mantelzorgers

Geen vertragingen

Wij kunnen in deze lastige tijden nog altijd conform afspraak uw gereedschappen maken en leveren. Het aanhouden van de levertijden van 4-5 weken is geen probleem. Tot op heden hebben wij onze voorraden nog steeds op peil en hebben wij geen vertragingen in het geleverd krijgen van materialen en andere benodigdheden.

Nieuwe norm ISO-9001:2015

Per 31 juli 2018 heeft T&T Hardmetaal Gereedschappen BV haar kwaliteitsmanagementsysteem ISO-9001:2008 met succes omgezet naar de nieuwe norm ISO-9001:2015.

Nieuwe mede-eigenaar T&T Hardmetaal Gereedschappen BV

Met ingang van 1 april 2018 is de heer Jorg Lenting mede-eigenaar geworden van T&T Hardmetaal Gereedschappen  BV. Hij zelf is al 21 jaar werkzaam bij T&T en beschikt dus over een ruime kennis van de produktie van hardmetalen gereedschappen. Op dit moment houdt hij zich vooral bezig met de werkvoorbereiding.

© T&T Hardmetaal Gereedschappen. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring