Contact: +31 (0) 492-533887 - info@tthardmetaal.nl
Nederlands Deutsch English

Nieuws

Nieuws | T&T Hardmetalen Gereedschappen

Welkom Wesley!

Sinds augustus is ons team uitgebreid met Wesley. Hij gaat onze afdeling voor het hardmetaal draaien versterken en heeft er veel zin in. Wij wensen hem veel succes.

Nieuwe medewerkster

Even deze dame voorstellen, dit is Malissa Smeijers en is op 2 januari bij ons begonnen op de polijstafdeling. Dames hebben immers fingerspitzengefühl en zit daar dus helemaal op haar plaats. Wij wensen haar veel succes.

Welkom Thom Manders!

Per 1 december 2022 komt Thom Manders, het team van T&T versterken. Hij is tijdens zijn studietijd al enige tijd een paar dagen per week bij T&T werkzaam geweest en is dus al bekend met het bedrijf, de mensen en de cultuur. Hij sluit zich aan bij het managementteam en zal de in- en verkoopafdeling […]

In Beweging Tegen Kanker

Wij hebben dit jaar onze jaarlijkse Kerstdonatie naar voren getrokken. Onze donatie van € 500,= gaat dit jaar naar “In Beweging Tegen Kanker” die in het weekend van 25 en 26 juni 2022 met verschillende sponsorteams maar liefst 26 uur in estafettevorm rondom het kasteel van Helmond gaan wandelen. Wij steunen daarom dit initiatief van […]

ISO-9001:2015 met succes afgerond

ISO-9001:2015 met succes afgerond T&T Hardmetaal Gereedschappen BV heeft de certificaat-audit voor haar kwaliteitsmanagementsysteem ISO-9001:2015 met succes afgerond en het certificaat is weer geldig tot 14 maart 2025. Klik hier om het certificaat te downloaden.

Nieuwe medewerker

Op 17 juni jongstleden is de 17-jarige en zeer enthousiaste Kevin Meertens toegevoegd aan onze groep. Hij gaat de opleiding tot gereedschapsmaker volgen. Wij wensen hem veel succes en werkplezier.

Kerstdonatie

Dit jaar gaat onze kerstdonatie van € 500,= naar de Stichting Hartgroep Nederland, een organisatie die opkomt voor de belangen van Hart- en Vaatpatiënten, hun naasten, begeleiders en mantelzorgers

Geen vertragingen

Wij kunnen in deze lastige tijden nog altijd conform afspraak uw gereedschappen maken en leveren. Het aanhouden van de levertijden van 4-5 weken is geen probleem. Tot op heden hebben wij onze voorraden nog steeds op peil en hebben wij geen vertragingen in het geleverd krijgen van materialen en andere benodigdheden.

Nieuwe norm ISO-9001:2015

Per 31 juli 2018 heeft T&T Hardmetaal Gereedschappen BV haar kwaliteitsmanagementsysteem ISO-9001:2008 met succes omgezet naar de nieuwe norm ISO-9001:2015.

Nieuwe mede-eigenaar T&T Hardmetaal Gereedschappen BV

Met ingang van 1 april 2018 is de heer Jorg Lenting mede-eigenaar geworden van T&T Hardmetaal Gereedschappen  BV. Hij zelf is al 21 jaar werkzaam bij T&T en beschikt dus over een ruime kennis van de produktie van hardmetalen gereedschappen. Op dit moment houdt hij zich vooral bezig met de werkvoorbereiding.

© T&T Hardmetaal Gereedschappen. Alle rechten voorbehouden.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring